Frozen Wantan

Frozen Wantan (Sila scroll ke bawah page untuk Order Form)

Wantan-wantan ini dibuat apabila pesanan diterima tanpa sebarang pengawet, jadi anda boleh jamin wantan yang dihantar segar dan berkualiti. Produk ini mesti sentiasa disimpan di ruangan beku untuk mengekalkan kesegarannya. Kami hanya menggunakan bahan-bahan terbaik dan paling segar dalam penyediaan paket paket comel ini.

Hanya daging ayam, udang dan sayur-sayuran terpilih yang kami gunakan dan semuanya disediakan di dalam suasana bersih oleh penyedia beragama Islam. Intinya tidak dicampurkan dengan tepung, kami jamin anda akan kembali lagi untuk mencuba.

Kesemua wantan ini sesuai digoreng, dikukus dan dimasak di dalam sup. Walaubagaimanapun, wantan berinti keju setakat ini hanya sesuai digoreng. Kami menggunakan resipi asli turun temurun keluarga dari moyang ibu saya yang berbangsa Cina. Sekiranya anda ingin bertanya mengenai bahan-bahan yang terkandung di dalam wantan tersebut sila hubungi saya.

Harga:


Kami juga sedia membekal kepada restoran, katering, kedai runcit, kedai sejuk beku dan lain lain yang berkaitan. Sila tinggalkan nombor telefon anda atau hubungi kami di 013-509 3917 untuk maklumat lanjut.


15 pieces: RM5 - 6 /box (Berat +/- 180g)

How to buy:







Maklumat lanjut:

1. Kami memerlukan bayaran penuh untuk anda secure pesanan anda.
2. Kami faham bahawa caj yang dikenakan oleh kurier/pos adalah mahal untuk barangan sejuk beku. Oleh itu, kami akan sentiasa mencari kaedah pengeposan yang murah dan juga berkualiti yang sesuai untuk penghantaran barangan beku. Poslaju is the preferred method however customers can check the rates from TA-Q-BIN's website here.

Sila isi borang di bawah untuk membuat pesanan:




Terma:
1. Barang yang sudah dibeli tidak boleh dikembalikan.
2. Customer hanya boleh reschedule masa penghantaran sekali sahaja. Kami akan caj anda RM10 sehari jika anda reschedule lebih dari sekali. Harap pelanggan-pelanggan faham kerana ruang penyimpanan sejuk beku terhad dan juga kos-kos penyimpanan yang berkaitan.

No comments:

Post a Comment